parkeren groningen
parkeren groningen
Parkeren in het centrum van Groningen is helaas beperkt mogelijk. Een deel van het centrum is autoluw. Op straat parkeren is soms lastig omdat er weinig plek is en de tarieven aan de hoge kant zijn.

Parkeergarages in Groningen

parkeergarages groningen
Er zijn vele parkeergarages in Groningen te vinden waar u prima kunt parkeren. Opvallend is dat de tarieven van de parkeergarages flink verschillen. De dure parkeergarages zijn vooral de parkeergarages van Q-Park. Daarnaast zijn er flinkw at goedkope ParkBee parkeergarages in de stad bijgekomen. U dient in deze garages van te voren te reserveren. Sommige garages hebben regelmatig goedkope dagaanbiedingen om te parkeren.
Lees verder op parkeergarages Groningen

Betaald parkeren in Groningen

In vrijwel geheel Groningen geldt betaald parkeren. De parkeerzones zijn de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Lees verder op betaald parkeren Groningen

Goedkoop parkeren in Groningen

Op een aantal plekken in Groningen kunt u nog goedkoop parkeren.

Parkeerzones Groningen

parkeerzones groningen
Groningen kent verschillende parkeerzones. Het duurst is parkeren in het centrum van de stad. Hoe verder u aan de rand van de stad des te lager zijn de parkeertarieven. Ook verschillen de parkeertijden per zone. Let altijd goed op de automaat of de parkeertijd nog steeds van toepassing is.
Lees verder op parkeerzones Groningen

P+R locaties in Groningen = Gratis Parkeren

p+R transferium groningen
Groningen staat bekend om haar prima transferia aan de rand van de stad. U kunt hier gratis parkeren en vervolgens met het openbaar vervoer verder reizen naar bijvoorbeeld Groningen Centrum.
Lees verder op P+R parkeren Groningen


Aanbieding: Goedkoop parkeren in Groningen centrum

Nu tijdelijk extra goedkoop parkeren midden in het centrum van Groningen: goedkope aanbieding parkeergarage groningen

Bekijk deze speciale aanbieding
Parkeren Groningen is een site op particulier initatief en niet gelieerd aan de Gemeente Groningen Controleer altijd zelf de parkeertarieven op de parkeerautomaat.
Soms veranderen tarieven. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een mogelijk foutje op de website.