betaald parkeren groningen groningen
prijs parkeren groningen
De Gemeente Groningen kent in vrijwel de gehele stad betaald parkeren. De parkeerzones zijn de afgelopen jaren steeds verder opgeschoven waardoor op steeds meer plekken betaald parkeren geldt.

Parkeren op straat in Groningen

U kunt voor maximaal 2 of 3 uur betalen. Dit verschilt per wijk. In Groningen kunt u op betalen via de automaat of via een mobiele app. In de automaat dient u uw kenteken in te voeren. Betalen kan met een bankpas van Maestro of V-Pay of een creditcard van Mastercard of Visa. U kunt niet betalen met andere betaalkaarten. Ook niet met muntgeld of papiergeld.
Wilt u betalen met een mobiele app dan raden wij u de app van Easypark aan. U betaalt hier enkel de daadwerkelijk geparkeerde tijd.

Parkeerzone Centrum Groningen

De duurste parkeerzone is parkeerzone centrum. In Groningen wordt deze zone binnenstad genoemd. In een groot deel van de binnenstad geldt overigens een parkeerverbod. U kunt daar enkel parkeren in parkeergarages
Wilt u meer weten over parkeren in Groningen Centrum? Lees verder op Parkeren in Groningen Centrum

Parkeerzones in Groningen

Groningen heeft veel veerschillende parkeerzones. Vooral in en rondom het centrum is parkeren duur. In de buitenwijken is parkeren een stuk goedkoper maar het gebied breidt zich steeds verder uit.
Lees verder op Parkeerzones Groningen


Aanbieding: Goedkoop parkeren in Groningen centrum

Nu tijdelijk extra goedkoop parkeren midden in het centrum van Groningen: goedkope aanbieding parkeergarage groningen

Bekijk deze speciale aanbieding
Parkeren Groningen is een site op particulier initatief en niet gelieerd aan de Gemeente Groningen Controleer altijd zelf de parkeertarieven op de parkeerautomaat.
Soms veranderen tarieven. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een mogelijk foutje op de website.