P+R transferium hoogkerk groningen De grootste P+R rondom Groningen is P+R terrein Hoogkerk . Deze P+R locatie heeft bijna 1000 parkeerplekken. De P+R locatie ligt naast het van der Valk hotel. Om de hoek ligt ook de MC Donalds. Vanaf de A7 ben je er zo.
Vanaf hier kunt u verder met de P+R Bus (Q-link) naar het centrum van Groningen. Maar ook gaan er bussen naar Roden en Leek, dus ook een pirma carpoollocatie. U betaalt slechts € 6,00 voor een retourtje P+R terrein-centrum (maximaal 5 personen).

Aantal parkeerplekken P+R Hoogkerk Groningen

P+R Hoogkerk heeft in totaal 991 parkeerplekken.

Openbaar vervoer naar Groningen

Vanaf P+R Hoogkerk gaat de volgende openbaar vervoersverbinding naar Groningen.
Bus Lijn 3 en lijn 4 (Q-link blauw)

Tarieven Parkeren P+R Hoogkerk

Wat
Tarief
Parkeren
Gratis
P+R OV-kaartje Groningen Stad
(max 5 personen)
Totaal € 6,-

Hoe werkt het?

Met een P+R kaartje (retour) kun je voordelig met meerdere personen vanaf dit P+R terrein naar het centrum van Groningen reizen. Je kunt met maximaal 5 personen (incl. kinderen t/m 11 jaar) met het P+R kaartje reizen.
Je kunt met maximaal 5 personen (incl. kinderen t/m 11 jaar) met het P+R kaartje reizen.
Je koopt het kaartje bij de chauffeur van de Q-link bussen (uitsluitend via PIN). In de bus reken je het kaartje met je pinpas af. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.Je kunt met maximaal 5 personen (incl. kinderen t/m 11 jaar) met het P+R kaartje reizen.
Met het kaartje moet je bij het verlaten van de bus ook weer uitchecken, door de barcode te scannen onder de kaartlezer. Stap je over op een andere bus van Qbuzz? Scan de barcode dan ook bij het instappen in de volgende bus. Je hoeft je kaartje niet meer aan de chauffeur te tonen.Je kunt met maximaal 5 personen (incl. kinderen t/m 11 jaar) met het P+R kaartje reizen.
Reis je alleen, dan kan het reizen op saldo met je OV-chipkaart voordeliger zijn.

Locatie P+R Hoogkerk

Peizerweg, 9744 Groningen (navigatie: Hoogkerkerplein)

Plattegrond/Kaart P+R HoogkerkAanbieding: Goedkoop parkeren in Groningen centrum

Nu tijdelijk extra goedkoop parkeren midden in het centrum van Groningen: goedkope aanbieding parkeergarage groningen

Bekijk deze speciale aanbieding
Parkeren Groningen is een site op particulier initatief en niet gelieerd aan de Gemeente Groningen Controleer altijd zelf de parkeertarieven op de parkeerautomaat.
Soms veranderen tarieven. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een mogelijk foutje op de website.