Parkeren Groningen

P+R Zernike Groningen

parkeertip Op de verkeersdruk in de binnenstad te verminderen, bouwt Groningen gestaag aan een aantal transferia rondom Groningen. Vijf zijn er al operationeel. Dat zijn Kardinge, Haren, Hoofkerk, Euroborg en Zernike. Parkeren is gratis en het openbaar vervoer (P+R Citybus) voor max. 5 personen kost slechts € 6,-

parkeren P+R groningen

P+R Citybuskaartje

Het P+R Citybuskaartje kunt u kopen bij de automaat (betaling per pin of chip) op het P+R parkeerterrein en bij de chauffeur (contante betaling). Met een Qbuzz Citybuskaartje kunt u met max. 5 personen naar het centrum van Groningen en weer terug reizen op dezelfde dag. U kunt met het kaartje ook overstappen binnen de stad Groningen op alle bussen. Dit kan binnen één uur nadat u bent opgestapt voor de heen- of terugreis.

P+R Transferium Groningen Zernike

P+R Zernike (De Mudden - 9747 AW Groningen) is gelegen in het noorden van de stad Groningen, in de wijk Paddepoel, in de directe nabijheid van de N355 en N370. Het terrein ligt op loopafstand van het universiteitscomplex Groningen-Zernike. De City Bus rijdt naar het CS Groningen. Reistijd is 7 min, de frequentie is 2-10 keer per uur.
Route Citybus : lijn 11 van P+R Zernike naar Grote Markt en terug, lijn 15 via CS Groningen naar Grote Markt en terug naar Zernike. Meer info dienstregeling Q-buzz.
 

disclaimer
© 2013 www.parkeren-groningen.nl is een particulier initiatief

Meer steden in NL en Europa

Kijk ook eens op deze handige sites met veel informatie over parkeren.
Centrumparkeren Groningen
Parkeren Groningen
Ook voor parkeren in andere steden en in het buitenland. centrumparkeren parkerenindestad