Parkeren Groningen

P+R Euroborg Groningen

parkeertip Per 22 april 2013 moet u betalen voor parkeren in op P+R Euroborg. Gaat u doorreizen naar de stad met de P+R Citybus dan is parkeren gratis. Parkeert u alleen maar dan moet u het tarief betalen dat gelijk is aan dat van parkeergarage Euroborg.
- tarief € 1,50 per uur, max dagtarief € 20,00
- open maa t/m zon van 07.00 - 02.00 uur
- uitrijden 24/7


parkeren P+R groningen

P+R Citybuskaartje

Het P+R Citybuskaartje kunt u kopen bij de automaat (betaling per pin of chip) op het P+R parkeerterrein en bij de chauffeur (contante betaling). Met een Qbuzz Citybuskaartje kunt u met max. 5 personen naar het centrum van Groningen en weer terug reizen op dezelfde dag. U kunt met het kaartje ook overstappen binnen de stad Groningen op alle bussen. Dit kan binnen één uur nadat u bent opgestapt voor de heen- of terugreis.

P+R Transferium Groningen Euroborg P3

Transferium Euroborg P3 ligt net ten zuiden van de A7, aan de Bornholmstraat 37 - 723 AW Groningen. Op 5 min lopen ligt het voetbalstadion van FC Groningen. Citybus rijdt 6x per uur naar het centrum van Groningen.
Route Citybus (lijn 22) : Euroborg P3 - UMCG - Grote markt - CS Groningen - P+R Haren/A28 en weer terug. Meer info dienstregeling Q-buzz.
 

disclaimer
© 2013 www.parkeren-groningen.nl is een particulier initiatief

Meer steden in NL en Europa

Kijk ook eens op deze handige sites met veel informatie over parkeren.
Centrumparkeren Groningen
Parkeren Groningen
Ook voor parkeren in andere steden en in het buitenland. centrumparkeren parkerenindestad